Alla inlägg den 1 juli 2010

Av Hannah Hed - 1 juli 2010 21:51

Jag ligger just nu i sängen. Det blev en tidig kväll för oss, Alex har klivit upp tidigt hela veckan och i morn är inget undantag. Men eftersom att jag sov till 11 idag så har jag ganska svårt att sova just nu. Men i morn ska jag upp klockan 7 och tvätta. Lucky me!


Jag ligger här och funderar på en massa saker, bland annat hur det kommer bli nu när Alex kommer vara borta större delen av veckorna. 

Till exempel i morn åker han klockan 6 till Leksand och så kommer han inte hem förens på onsdag kväll. (Om han inte måste åka hem i morn för att han kanske inte har någonstans att sova). Det är bra att jag börjar mitt sommar vikariat till veckan så jag har saker att göra i stället för att bara sitta hemma, då skulle jag bli tokig.


Jaa det får väl helt enkelt bli som det blir. Ingen idé egentligen att grubbla så mycket på det utan att i stället göra det bästa av situationen. 


Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och försöka sova så jag orkar upp i morn när jag ska tvätta...



Godnatt!


// Hannah

Av Hannah Hed - 1 juli 2010 20:05

Jag har jobbat klart för idag och jag är helt slut.


Jag och Alex sitter just nu och tittar på vänner. I morn börjar han jobba i Tällberg, han jobbar hela helgen så jag kommer bli själv. Ska passa på att titta på Borta med vinden, han tycker inte om den filmen så jag brukar titta på den när han är borta.


I morn jobbar jag först mellan 13 och 16.30 efter det ska jag gå och städa på en förskola här på Gärdet. Sen vad jag ska göra på kvällen vet jag inte, kanske sover hos pappa. Så tråkigt att sova ensam.


Nu ska jag fortsätta titta på Vänner.


// Hannah

Av Hannah Hed - 1 juli 2010 17:03

I morse när jag vaknade till så regnade det, personligen tyckte jag att det var ganska skönt för nu har det varit varmt  i några dagar och jag blir så trött då plus att jag får ont i huvudet för jag glömmer bort att dricka vatten.  Men nu när jag sluta jobba så var det ju lika varmt igen. 

Jag är en höst människa. Tycker egentligen inte om sommaren speciellt mycket, visst det är härligt med varma sommarkvällar när man grilla med sina vänner och så men hösten för mig är mycket bättre.

Tända en massa ljus och mysa under filt och titta på film.

Ja det kommer väl så småningom det också, det går ju fortare än vad man tror. 

Det är ju faktiskt redan juli.


Nu ska jag släpa röven ur soffan och gå och jobba på mitt andra jobb.


// Hannah

Ovido - Quiz & Flashcards